ALBLASSERDAM – De jaarlijkse wandelvierdaagse gaat maandag 18 juni van start in Alblasserdam. Inschrijven voor het Damdorpse evenement is nog mogelijk op maandag 11 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Landvast en op zaterdag 16 juni in winkelcentrum Makado van 10.00 tot 15.00 uur. Inschrijvers kunnen daarbij kiezen voor een route van tweeënhalf, vijf of tien kilometer. De kosten voor de voorinschrijving is 3,50 per persoon. Voor groepen groter dan twintig personen is de prijs 2,50 euro per persoon.

Er is ook de mogelijkheid om op de eerste wandeldag, 18 juni in te schrijven, maar dan kost het 7,50 euro per persoon. Op maandag 18 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven. Groepen kunnen het formulier wat ingevuld moet worden vinden op de website www.avd-alblasserdam.nl. Dit formulier kunt u downloaden en op de voorinschrijfdagen inleveren.

De groep die met het origineelste hoofddeksel oploopt tijdens de vierdaagse, wint een prijs.