Let op: dit betreft een betaalde advertorial
ALBLASSERDAM – De MCD supermarkt in Alblasserdam gaat werken met een fors uitgebreide weekfolder. Maar liefst acht extra pagina’s boordevol uitgekookte aanbiedingen door het gehele assortiment. Het assortiment, dat altijd al als verrassend veelzijdig werd ervaren door de klanten, is de afgelopen weken ook nog eens sterk uitgebreid. Honderden nieuwe artikelen zijn  toegevoegd, waarvan een groot gedeelte in de versafdelingen.

Wat dacht u van dagelijks aangevoerde verse vis? Vanaf deze week vindt u het in de koelschappen.

MCD is sterk in vers, dat is geen nieuws. Het MCD team staat dagelijks te popelen  om er een feest van te maken qua presentatie, assortiment en kwaliteit en prettig geprijsde aanbiedingen. Een ander sterk punt van MCD is klantvriendelijkheid, waar MCD hoog mee scoort in onderzoeken.

In de Alblasserwaard wonen en werken nuchtere en nijvere lieden, die niet warm lopen voor mooie verhalen, maar voor een betrouwbare winkel met vlijmscherpe aanbiedingen. Daarom verwelkomt MCD u graag als klant in de supermarkt aan de Waalsmondelaan te Alblasserdam. Dan kunt u met eigen ogen zien dat MCD een supermarktketen is die weet wat z’n klanten willen.

Zolang de voorraad strekt hebben wij deze week voor u een aardige attentie bij aankoop van 10 euro of meer aan boodschappen.