ALBLASSERDAM – De Hervormde Ichthusgemeente in Alblasserdam houdt zaterdag 9 juni de jaarlijkse rommelmarkt. Van 09.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom in en om de Ichthuskerk aan het Scheldeplein. Naast tweedehands artikelen en boeken zijn er dit jaar ook andere activiteiten. Zo is er de verkoop van fotokaarten, kinderkleding, zeepkettingen, bloemen en perkgoed, bijbelhoezen, schilderijen, steigerhouten meubelen en accessoires.

Ook is er een cadeaukraam en kunt u ‘enveloptrekken’. Voor de kinderen is er een springkussen. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo kunt u, nadat u heerlijk aan het snuffelen bent geweest tussen de kramen genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, een broodje hamburger, boordje saté, pannenkoek, suikerspin of oliebol. Verder is er onder andere vers fruit, vers gebrande noten, stroopwafels.

Vanaf 13.00 uur is er de mogelijkheid om voor één euro een tas te vullen met tweedehands artikelen (met uitzondering van een aantal kramen).

Het inleveren van boeken en tweedehands hands artikelen kan van maandag 4 t/m donderdag 7 juni van 19.00/21.00 uur in de Ichthuskerk aan het Schelpdeplein.

Is het voor u niet mogelijk uw spullen te brengen dan kunt u contact opnemen met Jeannette van Asperen, telefoon 6917853. Zij zal dan regelen dat de spullen bij u worden opgehaald.

Deel dit bericht via...