ALBLASSERDAM – Een hondenuitlaatster heeft op donderdagochtend 31 mei twee mannen betrapt toen zij probeerden koper te stelen uit een woonboerderij aan het Kortland in Alblasserdam. De twee mannen waren ongeveer vijftig en ongeveer twintig jaar oud en een van hen droeg een geruit vest. Ze vluchtten weg op een rode brommer toen de getuige hen aansprak. Hierbij droeg een van hen een witte helm en een bruine tas. De getuige verloor de mannen in Oud-Alblas uit het oog. De politie stelde direct een onderzoek in naar de mannen. Ook werden burgers via Burgernet gevraagd op mee te zoeken. De mannen werden echter niet meer aangetroffen. Bent u getuige geweest, heeft u de mannen gezien of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).