Let op: dit betreft een betaalde advertorial!
ALBLASSERDAM – Mensen die op zoek zijn naar TOPkwaliteit vlees en vleeswaren kunnen terecht bij Bart Adriaanse Vleesverwerking. Bestellen kan makkelijk online. Bij bestellingen vanaf vijftig euro is de bezorging in Alblasserdam gratis. Omdat het bedrijf niet over een winkel beschikt, worden er vaste lage prijzen gehanteerd. Klanten kunnen er ook terecht voor een goede barbecue, fondue of gourmet. Desgewenst compleet verzorgd. Verder kunnen zij ook uw catering verzorgen. B.A. Vleesverwerking staat op 2 juni met onder andere Broodjes beenham, ambachtelijke grillworst en barbecuepakketten op de actiemarkt aan de Edisonweg in Alblasserdam.

Met passie voor vlees bedient Bart Adriaanse zijn klanten. Zijn vlees is zorgvuldig uitgekozen. “Ons rundvlees is afkomstig van de vrouwelijke dikbilkoeien van het ras verbeterd roodbont. Ik haal het altijd bij dezelfde boer. De koeien lopen het hele jaar buiten en krijgen geen antibiotica. Eerlijk vlees dus,” vertelt Adriaanse. Ook al het varkensvlees en kip is vrij van toegediende hormonen of antibiotica.

Dierenwelzijn
B.A. Vleesverwerking hecht veel waarde aan het welzijn van dieren, daarom is het vlees afkomstig van dieren die voldoende leefruimte hebben. Adriaanse: “Hier is de kip niet getumbeld, (met water of waterverbindende eiwitten verzwaard, red. ). Kip is dus echt honderd procent kip.” Volgens Adriaanse is dit duidelijk te merken aan de smaak. “Vandaar ook het bedrijfsmotto: ‘Vlees van topkwaliteit’.” Een groot deel van zijn vleeswaren maakt Adriaanse zelf, denk daarbij aan rollade, rosbief en Zeeuws spek.

Goede keuze
Naast de genoemde voordelen zoals de goede prijs-kwaliteitverhouding en het welzijn van dieren, zijn er nog een paar redenen waarom Alblasserdammers en mensen uit de omgeving van het Damdorp er goed aan doen te kiezen voor B.A. Vleesverwerking. Adriaanse somt op: “
– vlees kan per stuk worden gevacuümeerd;
– B.A. Vleesverwerking levert vers en bevroren;
– er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van E-nummers
– vlees wordt geportioneerd in het gewenste gewicht of de gewenste dikte;
– vlees kan eventueel worden voorgegaard of gekruid;
– bestellen kan gemakkelijk via internet, mail en telefoon.”

De service van B.A. Vleesverwerking gaat ver. Bij elke bestelling staat de wens van de klant voorop. Bezorgen kan in een straal van 50 kilometer rondom Alblasserdam, als men voor meer dan 75 euro bestelt. In Alblasserdam is het bezorgen geheel gratis. Bij kleinere bestellingen wordt in overleg bezorgd. Voor de bezorging maakt Adriaanse gebruik van een speciale koelwagen, waarin het vlees onder de juiste condities vervoerd kan worden.

Pakketten
Ook voor relatiegeschenken of een origineel kerstpakket kan men terecht bij B.A. Vleesverwerking. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een pakket met daarin een fles Spaanse rode wijn, een varkensfiletrollade, een kerntemperatuurmeter voor de perfecte rollade en een bereidingsadvies. Ook hier zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden, allen te vinden op de website, die sinds vorig jaar zomer geheel vernieuwd is. Hierdoor kunnen klanten op hun gemak online ‘winkelen’.

Acties
Wie een nieuwe klant werft voor B.A. Vleesverwerking, ontvangt bij de eerstvolgende bestelling een kip-, varkensfilet- of runderrollade. Via de website kan de bestaande klant zijn gegevens invullen, plus die van de nieuwe klant. Adriaanse neemt vervolgens contact op met de nieuwe klant. Als deze een tweede bestelling doet, is de rollade voor de bestaande klant.

Bij B.A. Vleesverwerking kunnen ook grote hoeveelheden producten gekocht worden voor verkoopacties en dergelijke. Die kan de klant vervolgens weer verkopen met een leuke winst. Denk bijvoorbeeld aan grillworstacties, hamburgeracties, of rolladeacties. ‘Omdat elke actie anders is, nemen we graag samen met u door wat er nodig is om van uw actie een succes te maken’, zo is te lezen op de website. Voor meer informatie of voor bestellingen kan men terecht op www.bavleesverwerking.nl of bellen met Adriaanse op het nummer 06 186 707 31.

Zelf ophalen
Tot slot benadrukt Adriaanse dat behalve bezorgen ook ophalen tot de mogelijkheden behoort: “Ons bedrijf is gevestigd in het Unitpark in Alblasserdam; rechts voor de ingang van bouwmarkt Hornbach. Daar kunnen klanten, na bestelling, het vlees ook zelf ophalen.”

Deel dit bericht via...