ALBLASSERDAM – Twee 18-jarige vrouwen uit Oud-Alblas zijn dinsdagavond 8 mei lichtgewond geraakt na een aanrijding op het kruispunt Vondellaan / Randweg in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde een paar minuten voor 19.00 uur. De dames reden met de fiets over de Randweg, komend vanaf de Oude-Torenbrug. Een 25-automobilist uit Alblasserdam reed op de Vondellaan en zag bij het afslaan naar de Randweg de fietsers over het hoofd en botste tegen hen aan. De Oud-Alblassers kwamen ten val en liepen verwondingen op. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse.

Na een controle bleek dat het tweetal niet per ambulance naar het ziekenhuis hoefde. Later op de avond zijn de slachtoffers alsnog met eigen vervoer naar het ziekenhuis gebracht. Daar is een aantal wonden gehecht en werden enkele kneuzingen geconstateerd.