ALBLASSERDAM – Banketbakkerij Prins uit Alblasserdam is deze week bekroond met twee sterren in de verkiezing voor ‘Banketbakker met Ster’. De prijs werd tijdens een feestavond in de Efteling door Roodkapje zelf uitgereikt. Els en Edwin, eigenaars van de bakkerij aan het Scheldeplein zijn dolblij met de sterren. “We deden dit jaar voor het eerst mee met deze prestigieuze wedstrijd. Toen we in maart genomineerd waren voor een ster, waren we al vereerd, maar nu nog veel meer,” vertelt Edwin.

De ‘banketbakkerij-met-ster-verkiezing’ is een landelijke wedstrijd tussen ambachtelijke (banket)bakkers. In deze wedstrijd wordt gelet op klantvriendelijkheid, marketing, ondernemersvaardigheden, het product en meer. Banketbakkerij Prins werd diverse keren bezocht door mysteryshoppers , vakjury’s en retailjury’s.

De jury sprak tijdens de uitreiking van een “meer dan uitzonderlijke prestatie”. Edwin is blij met alle lof: “Dit zijn eigenlijk de grootst mogelijke complimenten voor ons en ons hele team. Ook dat de consumentenjury ons via internet gemiddeld een 9,06 gaf, is een eer. Wij zijn echt ontzettend blij hier mee.”

Het komende jaar zal banketbakkerij Prins deze titel verder uitdragen .