ALBLASSERDAM – Een meisje (leeftijd nog onbekend) uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 27 april op de Oost-Kinderdijk in haar woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding met een busje. Het ongeval gebeurde even voor 14.00 uur toen het meisje, rijdend op de fiets, vanaf het fietspad de Oost-Kinderdijk wilde oversteken. De bestuurder van een busje, een 23-jarige man uit Alblasserdam, die op dat moment op de dijk reed, kon niet op tijd stoppen en botste tegen de fietsster. De fiets brak in stukken en het meisje belandde op de grond.

Een ambulance en twee politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is op een redplank, in verband met mogelijk nek/rugletsel, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij liep in ieder geval een pijnlijke maag op.

Later vandaag wordt dit bericht waarschijnlijk bijgewerkt.