Let op: dit betreft een betaalde advertorial
ALBLASSERDAM – Op 6 april 2012 plaatste Cowporation op deze website een betaalde advertorial om de mensen in en rondom Alblasserdam te informeren over de boerderij, waar Cowporation op een natuurgetrouwe manier topkwaliteit Limousin runderen fokken en grootbrengen. In hetzelfde artikel informeerde het bedrijf u over het feit dat er puur natuur vlees van runderen te koop wordt aangeboden op www.limovlees.nl. De lezers, die reageerden dat ons artikel meer op reclame leek dan op een nieuwsbericht, hebben gelijk. Dat was ook duidelijk vermeld.

Allereerst een correctie!
In onze vorige advertorial leest u dat Cowporation gesitueerd is aan de Kortland, net over de Kortlandse brug van Alblasserdam. Dat is juist, maar niet helemaal juist. Momenteel huren wij een boerderij in Bleskensgraaf, maar werken wij hard aan de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe boerderij, die wel aan de Kortland 42 zal komen. Een nostalgische boerderij met ruime stallen waarin de nieuwste technologieën worden geïntegreerd om het welzijn van onze dieren te maximaliseren en de kwaliteit van ons vlees te garanderen. Kwaliteit die je proeft!

Meer bekendheid voor puur natuur Limousin rundvlees
Doel van de bewuste advertorial was om meer bekendheid te realiseren. Wij zijn van mening, dat wij door onze aanpak en met onze kwaliteit écht meerwaarde bieden voor die consument, die graag een gezond, eerlijk en puur natuur, maar zeker ook een lekker stuk vlees op zijn bord wil. Vlees dat afkomstig is van runderen, die diervriendelijk worden groot gebracht, niet preventief met antibiotica worden behandeld, niet speciaal worden vetgemest en hun leven lang veel bewegingsvrijheid en leefruimte krijgen. En dát wilden wij u graag laten weten.

Veel reacties waar wij wijzer van worden
Dat we in onze doelstelling om meer bekend te worden geslaagd zijn, is inmiddels duidelijk. Niet alleen de leuke reacties onder ons artikel wijzen in die richting, maar ook de bestellingen rondom Alblasserdam zijn illustratief voor de toename in bekendheid. En wij zijn blij met uw reacties. Daar leren wij van. Daarmee kunnen wij u nog beter van dienst zijn. En ze geven ons de gelegenheid om onduidelijkheid weg te nemen. Wij gaan daarom graag in op enkele reacties…

 

  1. Prachtige reacties die het vlees aanbevelen en aanraden. Waarschijnlijk hebben deze personen het vlees zelf geproefd! Wij zijn het van harte eens met die reacties. Leuk ook – natuurlijk – om te lezen dan meerdere reacties zo positief zijn. Wij kunnen zelf advertorials aanleveren, maar niets is zo krachtig als de positieve aanbevelingen van andere consumenten. Hartelijk dank daarvoor.

 

  1. De prijzen van ons limovlees zouden hoger liggen dan die van vlees in de supermarkt: we moeten hier wel appels met appels vergelijken. Dus puur natuur vlees met puur natuur vlees. En dan betaalt u voor de kwaliteit van Cowporation (waar extra geïnvesteerd wordt in dierenwelzijn) een eerlijke prijs. En kiest u voor een van onze vleespakketten, dan wordt het zeker een stuk voordeliger.

 

  1. Een aantal lezers vraagt of zij het vlees zelf kunnen afhalen. Immers, € 10 bezorgkosten betalen is vrij veel als je relatief dichtbij woont. U zou vast geen probleem met deze € 10 hebben als u wist dat ons vlees speciaal in een gratis koelbox wordt geleverd, keurig verpakt in passende bakjes. Echter begrijpen wij uw argumenten en denken dan ook graag met u mee. Daarin zetten wij graag nog een extra stap: wij zullen de pakketten in de Alblasserwaard voortaan gratis bezorgen.

 

Stuur ons uw reacties. Ga naar onze online poll!
U merkt het… wij zijn blij met uw reacties en moedigen u aan uw mening met ons te blijven delen. U kunt uw reacties achterlaten op het forum van www.alblasserdamsnieuws.nl, maar u mag ze ook direct aan ons mailen (info@cowporation.nl) of telefonisch kenbaar maken: 088 – 433 0000. Verder zijn we een online poll gestart op www.limovlees.nl waar u kunt aangeven of u bereid bent meer te betalen voor vlees waarvan u zeker weet dat het puur natuur is. We horen graag van u.

Bestel nu uw puur natuur vlees!
Kies vandaag nog voor puur natuur. Kies nu voor topkwaliteit. Ga naar www.limovlees.nl en bestel uw Limousin rundvlees, lamsvlees en kippenvlees online. Simpel en snel! Of bel met Cowporation voor meer informatie: 088 – 433 0000.