ALBLASSERDAM – Tattooshop BBA Tattoo, gevestigd in de Polderstraat 1 in Alblasserdam wordt zaterdag 21 april officieel geopend. Het is de eerste tattooshop in het Damdorp. De zaak wordt gerund door Bert Smit. Voorafgaand aan de officiële opening doet  de GGD een inspectie in de tattooshop. Smit vindt het belangrijk dat de tattooshop volledig goedgekeurd is volgens de GGD normen.

Bert Smit is een geboren en getogen Alblasserdammer. Als kind had hij al vroeg de passie voor tekenen. Wat later volgde in de passie voor tatoeages en het ontwerpen van tatoeages. Op vijftien jarige leeftijd heeft hij zijn eerste eigen ontworpen tatoeage laten zetten. Waarna zijn passie voor het vak steeds groter werd en de droom van een eigen shop ontstond.  Jarenlang heeft Bert er naar toegewerkt om deze droom te kunnen verwezenlijken en zich verder te ontwikkelen in het tatoeëren.  Zaterdag 21 april wordt deze droom werkelijkheid en opent Bert de deuren van BBA Tattoo.

In het begin zal BBA Tattoo geopend zijn op donderdag en vrijdagavond van 19:00-22:00 uur en op zaterdag van 10:00-17:00 en van 19:00-22:00 uur. Naast deze openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken voor een andere dag en/ of tijd.

Voor wie geïnteresseerd is, kan er een kijkje worden genomen in de tattooshop op zaterdag 21 april van 13:00-16:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Smit, 06-24326502/ info@bbatattoo.nl.