ALBLASSERDAM – Normaal gesproken bepalen de programmamakers hoe een programma er uit komt te zien. Bij het programma Caleidoscoop van Klokradio is dat allemaal net even anders. Caleidoscoop is een interactief programma dat gebruik maakt van Twitter. Het enige wat van te voren bepaald wordt, is het onderwerp. Daarna is het aan de luisteraar om aan het onderwerp muzikaal invulling te geven.

Deze zaterdag staat de uitzending in het teken van “Bericht”. De bedoeling is om songtitels, titel van album of naam muzikanten te twitteren waarin het woord “bericht” voorkomt. Dit mag in elke taal zijn. Voorbeeld: Message in a bottle van The Police; Brief uit Berlijn van Stef Bos, Hanging on the Telephone van Blondie. Zo maar een paar voorbeelden.

Aan de luisteraar de keus om de mooiste nummers te twitteren. De programmamakers doen vervolgens hun uiterste best om de verzoeken die de luisteraar twittert in het programma aan bod te laten komen. Op deze manier bepaalt de luisteraar hoe de playlist van Caleidscoop er uit komt te zien.

Meedoen met de playlist? Geef uw tweet door aan @AriejanBoon

Het programma Caleidscoop is in handen van Klokradiomannen van het eerste uur die er eer in leggen om juist dat ene nummer boven tafel te kunnen halen wat de luisteraar zo graag wil horen.

Presentatie:      Ariejan Boon en Leo Huisman
Zij worden in hun zoektocht bijgestaan door Kees Kok.

Twitter:                               @AriejanBoon

Klokradio is nu te ontvangen via de etherfrequentie 107.0 FM.

Op de kabel:            105.9 FM voor Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk en Liesveld en

102.4 FM voor Alblasserdam.

Klokradio is ook te beluisteren via internet via: http://klokradio.shoutcaststream.com/stream.m3u

Deel dit bericht via...