Let op, dit bericht betreft een betaalde advertorial!
ALBLASSERDAM – Aan de rand van Alblasserdam, tussen de uitgestrekte natuurweidegronden van de Alblasserwaard, ligt Cowporation; één van de grootste en kwalitatief meest hoogwaardige fokkerijen van het Limousin veeras in Nederland. Het bedrijf is niet alleen gericht op de fok van de beste Limousins in de Benelux, maar als de vleesboerderij voor de consument levert Cowporation ook topkwaliteitvlees direct en gekoeld verpakt bij mensen thuis. “Bij ons is alles gericht op puur natuur kwaliteit. Van de selectie van onze fokstieren tot de keuze van onze slachterijen. Het gaat om kwaliteit. Kwaliteit die je ziet. Kwaliteit die je proeft.

Cowporation Limousins: veelvuldig bekroond
De kudde van Cowporation is de meest bekroonde Limousinkudde van Nederland en gooit ook internationaal hoge ogen. Al meerdere jaren achtereen wint Cowporation bijna alle prijzen op de Limousin keuring tijdens de NVM in Zwolle (Nationale Vleesvee Manifestatie), waaronder de prijzen voor Algemeen kampioen mannelijk en Algemeen kampioen vrouwelijk. De dieren zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van genetische eigenschappen en een onberispelijke stamboomafkomst en worden professioneel en conform zeer strenge standaards verzorgd.

 

Limousin runderen: topkwaliteit, puur natuur vlees
Het Limousin ras is een bijzonder ras dat vroeger veelvoudig als trekdier werd gebruikt, maar tegenwoordig wereldwijd wordt gefokt voor de luxueuze vleesconsumptie. Oorspronkelijk was het Limousin ras relatief klein, maar door slimme selectie en een uitstekende voeding, werd het ras een van de meest doeltreffende vleesrassen in de wereld. Dankzij zijn sobere voedselopname en uitzonderlijke slachtkwaliteiten wordt het Limousin rund geroemd om de uitstekende kwaliteit van het vlees. Ook door die consumenten, die een puur natuur product willen.

Waarom kiezen voor vlees van Cowporation?
Dankzij de kwaliteitseigenschappen van Limousinrunderen, de traditionele fokmethoden en de natuurlijke en diervriendelijke verzorging heeft het Limousinvlees alle kwaliteiten die nodig zijn om in de smaak te vallen. Het is mals, heeft een fijne vezel en een uitgesproken rode kleur. Een feest voor de liefhebber. Een genot voor de leek. Om te eten én om klaar te maken. Daar komt bij dat de  dieren niet preventief worden ingeënt, dat zij worden geslacht tussen de 15 en 18 maanden oud en dat er geen e-nummers aan het vlees worden toegevoegd. Nog meer redenen om te kiezen voor vlees van Cowporation.

Bestel vanaf nu online via limovlees.nl
“Puur natuur, diervriendelijk gefokt en van uitmuntende kwaliteit. Dé drie kenmerken van ons vlees. Om zoveel mogelijk liefhebbers te laten genieten van de topkwaliteit van de Cowporation Limousins, hebben wij een website ontwikkeld waar u het beste van het Limousinrund, binnen drie muisklikken bestelt. U vindt het allemaal op www.limovlees.nl. Overigens kunt u op onze site ook terecht voor een gevarieerd aanbod lamsvlees en overheerlijke soorten kippenvlees; allemaal natuurgetrouw gefokt en grootgebracht op onze diervriendelijke boerderij. Natuurlijk kunnen wij dat keurig verpakt en gekoeld vervoerd bij u thuis afleveren.

Voordelige pakketten of kwaliteit per kilo?
Om u maximaal te laten genieten, hebben wij meerdere vleespakketten (familie, kids, deluxe etc.) voor u samengesteld, waarmee u ons topkwaliteit vlees extra voordelig in huis haalt. Daar kan geen slager tegenop. Is een heel pakket teveel voor u? Of wilt u juist van één soort vlees (of een paar soorten vlees) een grotere hoeveelheid bestellen? Ga dan op www.limovlees.nl naar Kwaliteit per Kilo. Hier vindt u een groot aantal snitten Limousin rundvlees, lamsvlees en kippenvlees, die u simpel en snel per kilo bestelt. Het pure genieten begint vandaag!

Origineel, spraakmakend en smaakvol kerstgeschenk
Het lijkt nog ver weg, maar het is verstandig nú al na te denken over uw kerstpakket. Wilt u deze kerst echt iets origineels schenken aan uw medewerkers en relaties? Weet u alleen nog niet wat? Wij brengen u graag op een bijzonder idee. Goed en smaakvol! Geef dit jaar een luxueus Limousin vleespakket cadeau. Dan geeft u écht iets bijzonders. Een geschenk dat de ontvangers zich nog lang zullen herinneren en vaak onderwerp van gesprek zal zijn. Wij adviseren u graag.

Geniet vandaag. Bestel nu uw puur natuur vlees!
Kies vandaag nog voor puur natuur. Kies nu voor topkwaliteit. Ga naar www.limovlees.nl en bestel uw Limousin rundvlees, lamsvlees en kippenvlees online. Simpel en snel! Of bel met Cowporation voor meer informatie: 088 – 433 0000.

Deel dit bericht via...