ALBLASSERDAM – Wethouder economie Ad Cardon en voorzitter Belangenvereniging Vinkenwaard Maurits de Haan hebben donderdag 29 maart een intentieverklaring ondertekend. Met de verklaring spreken beide partijen hun wil tot goede en hechte samenwerking uit. Die samenwerking richt zich op de herstructurering van bedrijventerrein Vinkenwaard-Noord in Alblasserdam.

De ondertekening is de feestelijke start van de gezamenlijke aanpak van het bedrijventerrein Vinkenwaard-Noord. Mede dankzij een subsidie van de provincie Zuid-Holland kan worden gestart met het opstellen van een beeldkwaliteitsplan. In dat plan worden de ambities en beoogde resultaten van de herstructurering beschreven. Binnenkort wordt een enquête uitgezet onder alle ondernemers en bewoners van de Ampèrestraat, Wattstraat, Voltastraat, Edisonweg en Herzweg. De uitkomsten van het onderzoek naar plannen en wensen van de ondernemers en bewoners, worden verwerkt in het beeldkwaliteitsplan.