ALBLASSERDAM – Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard organiseert vrijdag 13 april een film –en feestavond in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. De opbrengst gaat naar de Stichting Jarige Job. Deze Stichting maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is. Tijdens de feestavond in Landvast wordt de film “Quiz” vertoond. Barry Atsma en Pierre Bokma spelen de hoofdrol in deze spannende film. Na de film is er een optreden van een formatie, waarbij zowel gedanst als gekletst mag worden.

Verder zal er een ‘Rad van Avontuur’ gespeeld worden. Loten hiervoor zijn op de avond zelf te koop. Er zijn leuke prijzen te winnen. De toegangskaarten voor het feest zijn inmiddels uitverkocht. Voor bedrijven is er nog wel een mogelijkheid om te sponsoren. Zo kan een ondernemer voor geld zijn bedrijfslogo presenteren in de zaal, een donatie doen en een bedrijfsfilm tonen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Eveliene van Bokkel, 06 – 5430 8064 of info@liene.eu

Jarige Job
Stichting Jarige Job geeft geen geld, maar regelt alle praktische zaken die van een verjaardag een feestdag maken (cadeau, traktatie en slingers). De ouders die staan ingeschreven bij de Voedselbank en zijn aangewezen op de wekelijkse voedselpakketten van de Voedselbank, kunnen vlak voor de verjaardag van hun kind ook een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job meenemen.  Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Omdat nog niemand ervoor zorgt dat ieder kind normaal kan trakteren op school gaat Stichting Jarige Job dat doen.