ALBLASSERDAM – Op zaterdag 24 maart 2012 wordt het inmiddels traditionele lenteconcert door de Chr. muziekvereniging ”Soli Deo Gloria ” gegeven in zaal Royaal van cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. Tijdens het concert zal de vereniging zich weer van zijn beste klant laten zien.

Opleidingsorkest Solide (terug van weggeweest) zal het spits afbijten. De slagwerkers van de Melody Percussion Band en de leerlingen zullen daarna het voor de pauze programma op zich nemen. Het programma zal deze avond zeer gevarieerd zijn. Van Carribean tot koraal tot filmmuziek. Maar dit alles uiteraard uitgevoerd in een speciaal slagwerkjasje. Ook de jeugd-mpb, zal een tweetal stukken ten gehore brengen.

Het fanfareorkest komt ook aan bod. Zij zullen het volledige na-de-pauze-programma voor u invullen. Op het programma staat een grote diversiteit aan muziekstukken.  Het concert begint om 20.00 uur in zaal Royaal van Cultureel Centrum Landvast. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten kosten € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 3,00.

Deel dit bericht via...