ALBLASSERDAM – Het interieurbouwbedrijf Groeneveld & Poirot is onlangs verhuisd van Nieuw-Lekkerland naar Alblasserdam. Zaterdag 17 maart houdt het bedrijf van 11.00 tot 16.00 uur open dag. Dit doen zij samen met vele andere ondernemers in hun bedrijfstak. Bezoekers krijgen de kans meubelmakers en anderen aan het werk te zien.

Tijdens de open dag wordt er geld ingezameld voor de stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in voor het zoeken naar medicijnen voor kinderen die lijden aan een energiestofwisselingsziekte. Voor die kinderen maakt de Nederlandse Meubel en Interieurbouwbranche momenteel 36 relaxmeubels, comfortabele zogenaamde Junior Loungers.

Groenenveld&Poirot verwacht  de nodige  bezoekers tijdens deze open dag. Herbert Groeneveld : “Ondanks, of wellicht zelfs  dankzij de crisis is de belangstelling voor meubels en interieur groot. Mensen verhuizen minder snel, gaan minder uit en gaan minder op vakantie. Juist daarom gunnen zij zichzelf aanpassingen in het interieur.”

Samen met meer dan 80 collega-bedrijven viert Groeneveld & Poirot op die manier het eeuwfeest van haar brancheorganisatie. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige pand van schoonmaakbedrijf Kinderdijk aan de Ampèrestraat 32 in Alblasserdam en  heeft ruim 500 vierkante meter vloeroppervlakte ter beschikking.

Voor meer informatie: www.groeneveldpoirot.nl.