NIEUW-LEKKERLAND – De zomer lijkt nog ver weg, maar toch is het vizier van Sportfondsen Nieuw-Lekkerland al weer gericht op het nieuwe seizoen. Volgende week krijgen alle gezinnen in Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland een envelop in de bus met een folder annex aanmeldingsformulier voor een jaarabonnement voor Zwembad Schoonenburg. Hierbij ingesloten is een brief van het bestuur van de stichting ‘Hou Zwembad Schoonenburg Open’ waarin iedereen, die nog geen 5yeslid is, wordt opgeroepen om zich alsnog aan te melden.

Een eerder gehouden wervingsactie leverde ruim 1050 leden op. “Er kunnen er echter nog véél meer bij”, laat penningmeester Gezinus Goeree weten. Aanmelden kan ook nu al via 5yeslid@houzwembadschoonenburgopen.nl.

Voor zaterdag 28 april staat een grote schoonmaakactie op het programma om het zwembad in een tiptop staat te brengen voor het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 5 mei wordt er voor de leden in het zwembad een leuke activiteit georganiseerd. Van de begunstigers die zich al hebben aangemeld wordt de 5yes-bijdrage voor 2012 in de eerste week van april geïncasseerd.