ALBLASSERDAM – Tijdens de voorjaarsvakantie hebben honderden kinderen Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam bezocht. Op 28 februari en 1 maart werden in de ochtenden activiteiten georganiseerd in de sporthal. Deze zijn erg goed bezocht, met zelfs 95 kinderen op donderdag 1 maart. Ook de zwemdisco van vrijdag 2 maart werd goed bezocht. Er waren 32 kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en meer dan 143 kinderen ouder dan 7 jaar. Tijdens deze avond was het zwembad omgetoverd tot een disco en waren er veel speelmaterialen om mee te spelen.

Tijdens de feestweek voor de kinderen stond het thema circus centraal. De kinderen konden zich laten schminken en vervolgens verschillende circusactiviteiten uit proberen, zoals jongleren, fietsen op een éénwieler en trucjes uithalen met de diabolo.  Naast deze thema-activiteiten waren er ook activiteiten als wandklimmen, hockey, tafeltennis, korfbal, badminton en voetbal. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.