ALBLASSERDAM – Voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar worden tijdens de voorjaarsvakantie activiteiten georganiseerd in sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. Het thema is het circus. De A-Kidzactiviteiten worden georganiseerd door het sportcentrum en Jeugd-Punt. Er zullen diverse circusactiviteiten klaar staan waar de A-Kidz zich op kunnen uitleven. Natuurlijk ontbreekt ook de voetbalhoek deze vakantie niet.

Alle Kidz tussen 6 en 12 jaar zijn op dinsdag 28 februari en donderdag 1 maart 2012 van harte welkom. Om 9.30 uur gaan de deuren van Sportcentrum Blokweer open en het sportieve evenement is om 12.00 uur afgelopen. Kosten zijn € 3,00. Hiervoor krijgen de Kidz naast toegang ook een consumptiebon. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. Pinnen is niet mogelijk.

A-KIDZ Zwemdisco
Ook dit jaar wordt er door A-Kidz weer een Zwemdisco georganiseerd in het zwembad van Sportcentrum Blokweer. De Zwemdisco vindt plaats op vrijdagavond 2 maart.

Net als bij de vorige edities worden de leeftijdscategorieën opgesplitst, zodat alle Kidz met hun eigen leeftijdsgenootjes kunnen zwemmen en swingen. Kidz tot 7 jaar (geen diploma nodig) zijn van harte welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Deze Kidz betalen € 3,00 entreegeld. Hiervoor krijgen ze ook twee consumpties. Kidz vanaf 7 jaar (wel in bezit van een diploma) kunnen komen zwemmen en swingen van 20.15 uur tot 22.30 uur. Deze Kidz betalen € 5,00 entreegeld (inclusief 2 consumpties.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sportcentrum Blokweer 078-7708145.