ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen zijn woensdag 15 februari geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Met veel plezier lieten de kinderen tijdens het diplomazwemmen zien wat zij de afgelopen tijd hebben geleerd. Onder luid applaus van ouders op de bank, werd het complete programma afgewerkt. Het badpersoneel kwalificeerde de kunde van de kinderen van zo een hoog niveau, dat de diploma’s volgens het personeel dubbel en dwars verdiend waren.

Voor diploma A zijn geslaagd,
Aaliyah van Ballegooijen,Aleyena Işgűzar,Anna Kon,Anna Trapman,Anne-Louise Duijzer,Arwin Bakker,Auke Visser,Betteline Kooij,Bjarne Boer,Bram Bons,Bregje Nuninga,Coraline van Zessen,Corné van de Pol,Daniël Hartman,David Nugteren,Eline den Boef,Harld Suijker,Harm van Zessen.Herber Alting,Janelle Kooiman,Jarno de Jong,Jelle Bol,Jennifer Mary Bronkhorst,Johanna van Dam,Joost Liefhebber,Kaya Özkan,Kees van der Have,Lars van Pelt,Laurence Geerman,Lisanne Baan,Lisanne Vinke,Lisanne Bochanen,Lyia Geerman,Marije Versluis,Noa Barkmeyer,Noortje de Boom,Nova Vonk,Pieter Roos,Rhodé Noorland,Rik de Visser,Roos Hartkoorn,Sedanur Akyol,Sem Eisinga,Simone de Zwart,Stephan van ’t Goor, Storm van der Plaat,Thamara Smit,vanity van der Straaten,Wilmer van der Meijden.

Voor diploma B zijn geslaagd,
Aniek Provily,Anne-Lize Penning,Anneloes Bakker,Anouk van der Waal,Bibi Versluis,Carlijn de Bie,Casper Stuij,Claudia Verhey,Daniëlle De Bes, Danlee Dubbeldam,esmeralda Bot,Finet Holleman,Géanne Krijgsman,Geert Hooijmeyer,Jan Albert Wisse Groen,Janniene Gortzak,Jonathan Hak,Jonathan Kappen,Job Vermeer,Kees de Rooij,Kim van Muijlwijk,Lars Rozendaal,Laureen Pullen,Lianne hak,Lieke Kamminga,Marileen Nieuwenhuis, Mathanja van Herk, Nienke de Jong,Nisanur Yegenaga,Noah Smeijer,Pieter Evert Arie Groen,Romeo Roodveldt,Roos Breedveldt,Roos Breedveld,Ruben Dekkers,Sharon de Groot.

 

Voor diploma C zijn geslaagd,
Anne Jente Tukker,Brent Tamboer,Cato Oudijn,Elise Molenaar,Jelmer Bestman,Jonathan Pel,Jonathan den Hoed,Lisa Neef.

Foto’s: https://twitter.com/blokweer