ALBLASSERDAM – De groepen acht van basisschool ’t Nokkenwiel in Alblasserdam hebben hun Citotoets donderdagmiddag 9 februari afgesloten met een klein feestje. Zowel de groep8 van locatie Boerenpad als de groep8 van locatie Maasplein kregen uit handen van de ouders van de activiteitencommissie een glas kinderchampagne, waarmee geproost werd op een (hopelijk) goede afloop.

Op locatie Boerenpad hebben de leerlingen uit groep 8a na het sluiten van de Cito de school door gerend. Ook de andere groepen mochten weten dat groep 8 klaar was met de Cito. ‘s Middags kregen de leerlingen van juf Sanne een verrassing, in de vorm van een disco, voorgeschoteld in het speellokaal. Daarna was het smikkelen en smullen van allerlei lekkere hapjes die door de kinderen zelf meegenomen waren.

Op locatie Maasplein deelde meester Graafland de champagne uit en ook daar werd flink van genoten. ’s Morgens was er al een ontlading geweest om 1 minuut voor 12, waarbij de kinderen juichend door het Maaspleingebouw gingen om hun vreugde te uiten. In de middag werd er flink van de champagne genoten en ook gedanst op allerlei muziek  onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Al met al was het ook in groep 8b een heel gezellige boel.

Foto’s en tekst ingestuurd door Patricia Lindgreen.