REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren en voorwerpen in de regio.

–    Op de West-Kinderdijk in Alblasserdam is de sleutel gevonden zoals deze te zien is op de foto. De eigenaar mag ‘m ophalen bij Oost-Kinderdijk 60.

–    In de Willem de Zwijgerlaan in Alblasserdam is een zwart etuitje gevonden met sleutels en een doosje (busje met snoepjes). Bent u dit kwijt? Stuur dan even een mail naar info@alblasserdamsnieuws.nl.

Dieren
Vermist:
02-feb-2012 – Knaagdier/Haasachtige M gecastreerd KONIJN BRUIN met ZWART Klein hangoor konijn. Erg aanhankelijk. Wil op zijn neus geaaid worden als er een hand uitgestoken wordt. Dino duwt zijn kop gelijk onder je hand. Dino 5 jr Vermist: Beukenlaan Papendrecht 733023

01-feb-2012 – Kat kater gecastreerd SIAMEES COLOURPOINT Hij is chocolade bruin zwarte snoet/pootjes,blauwe ogen,ziet er niet uit als 20 jaar (jonger dus),geen chip/halsbandje. Dusky 20 jr Vermist: Da Costastraat Alblasserdam 733450

28-jan-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT wit:buik/snoet/voetjes/ringstaart/snorharen,rug cypers rood,chip?,geen halsbandje,luistert naar naam,voorzichtig op straat,erg lief,allemansvriend Mickey ongeveer 7 jr Vermist: Piet Heinstraat Sliedrecht 732990

28-jan-2012 – Vogel PAPEGAAI GROEN met GEEL groen, met blauw voorhoofd en gele schouders en enkele gekleurde veren in de staart,zegt enkele woorden:” Hallo Koko,lacht en huilt,nog enkele andere woorden iets met 28 Ring Koko 7 à 8 jr Vermist: Lekdijk Langerak 732423

19-jan-2012 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT LAPJE Kleine cyper/lapjeskat met wit,witte snoet met vlekje op haar linker lip,witte buik, nieuwsgierig en aanhankelijk,geen chip/halsbandje Geen Marloes 8 mnd Vermist: Molenstraat Kinderdijk 732654

Gevonden:

30-jan-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD geheel cypers rood,geen chip/halsbandje,uitgedroogd,geen vlooien,geschoren op rug (operatie geweest?), ? 7-8 mnd Gevonden: Kerkbuurt Sliedrecht 732707

05-feb-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT wit:snoet/snorharen/borst/onderkant/pootjes,cypers vlekje achterkant rechter voorpoot,bovenkant cypers grijs,was erg koud,mist voortandjes,slank,iets mager,lijkt wat ouder,geen halsbandje,chip? ? volwassen jr Gevonden: De Horst Sliedrecht 733572

05-feb-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT wit:snoet/snorharen/onderkant/pootjes,bovenkant cypers grijs,was erg koud ? volwassen jr Gevonden: De Horst Sliedrecht 733571

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662