ALBLASSERDAM – De Vereniging van Ouders van basisschool ’t Nokkenwiel uit Alblasserdam heeft onlangs nieuw speelmateriaal aangeschaft voor de leerlingen. Zowel de locaties aan het Boerenpad als aan het Maasplein werden verblijd met twee korfbalpalen, springtouwen, hockeysticks, tafeltennisbatjes, badmintonrackets en softbalmaterialen. De voorzitter van de VVO, Jos Kraaijeveld overhandigde samen met de medebestuursleden de materialen aan directeur Frank van Welzenis.

Het bestuur van de stichting heeft zich tot doel gesteld om samen met de school kwaliteitsimpulsen te realiseren, mogelijk gemaakt door onder andere donaties van ouders.
In de afgelopen drie jaar zijn mede door dit initiatief veertien digitale schoolborden aangeschaft. Daarnaast beschikt sinds dit schooljaar ook één van de kleutergroepen van locatie Maasplein over een, weliswaar klein, maar functioneel digi-bord.