ALBLASSERDAM – Twee schuurtjes in de achtertuinen van woningen aan de Lelsstraat in Alblasserdam zijn maandagochtend 6 februari afgebrand. De brandweer kreeg rond 7.50 uur de melding van een schuurbrand en ging er met spoed op af. Bij aankomst was de brand al overgeslagen naar een naastgelegen schuurtje en werd er direct opgeschaald naar middelbrand, waardoor een tweede tankautospuit op de brand werd afgestuurd. Het vuur was snel onder controle, maar van de schuurtjes en de inhoud bleef weinig over. De brand is volgens Loek Houtepen, woordvoerder namens de politie naar alle waarschijnlijkheid ontstaan in een wasdroger.

Overigens een tip voor de lezer: mocht u te maken krijgen met brand en de brandweer is nog onderweg, zoek dan alvast een brandkraan op in de bestrating en maak deze ijs/sneeuwvrij. Foto’s: Peter Stam. Foto van bovenaf: Robert Van Vuuren.

 

 

FOto: Frencis Hak - Van der Perk.

 

Foto: Robert van Vuuren