ALBLASSERDAM – Samen met Woonkracht10 en GeldXpert organiseert makelaarskantoor Veldhoen en Romeijn uit Alblasserdam op woensdag 15 februari een informatieavond voor starters op de woningmarkt. Het drietal wil geïnteresseerden meer informatie geven over wat er bij komt kijken bij een aankoop van een woning. En vooral, wat is er nu eigenlijk waar van alle recente berichtgeving over hypotheken, de woningmarkt en het maken van goed afspraken met een partner. De bijeenkomst wordt gehouden in Landvast in Alblasserdam.

Geen populaire “verjaardagsverhalen” maar nuchtere informatie door lokale specialisten. Voor een goed en objectief advies zal er een lokale notaris aanwezig zijn voor gratis en vrijblijvend advies. Evenals de makelaars van Veldhoen & Romeijn, woonadviseurs van Woonkracht10 die uitleg kunnen geven over de koopvariant “Koopgarant” en financieel adviseurs van GeldXpert.

Voorbeelden
Wellicht willen ouders hun kinderen ondersteunen, of wil iemand met zijn vriend of vriendin een woning kopen. Of misschien heb je nog een jaarcontract en wil je weten of een hypotheek dan mogelijk is. Het zijn allemaal voorbeelden van vragen die kunnen spelen.

Gratis
De inloop is vrij en voor iedere geïnteresseerde toegankelijk. De sfeer is informeel. Nieuwsgierig? Breng dan woensdag 15 februari as. een bezoek aan Landvast, van 19:00 tot 21:00 in de Salon op de eerste verdieping.