ALBLASSERDAM – De Stichting Welzijn Alblasserdam organiseert ieder voor- en najaar verschillende computercursussen voor senioren. Op maandag 5 maart gaat weer een aantal cursussen van start. De cursussen worden gegeven door een docent van opleidingsinstituut Centa en georganiseerd in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. De meeste cursussen bestaan uit zes of acht wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur.

Zo is er de beginnerscursus, bedoeld voor mensen die weinig of niets weten van de computer. Voor de cursussen Word en Windows, Internet en e-mail en Digitale fotobewerking is enige voorkennis een vereiste.

Verder zijn er tal van workshops, ook hiervoor geldt dat u al enige computerervaring moet hebben. Het aanbod van de workshops bestaat uit; Bestandsbeheer, Windows, Google, Marktplaats, een Webalbum maken of zelf en fotoboek samenstellen.

Een workshop bestaat uit één dagdeel van drie uur. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Alblasserdam tel; 078-6921600. Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat een cursus door.

Deel dit bericht via...