ALBLASSERDAM – Een flinke stapel post is rond de jaarwisseling verkeerd bezorgd. Eigenlijk had de stapel op het gemeentehuis aan het Cortgene in Alblasserdam door de bus gedaan moeten worden, maar waarschijnlijk heeft de bezorger zich vergist, waardoor de stukken bij een Alblasserdamse burger op de mat verschenen. Deze burger weigert de post alsnog te bezorgen, omdat hij conflict heeft met de gemeente. Hierdoor zijn facturen en andere stukken nooit aangekomen.

Tussen de stapel post zitten facturen van een woningcorporatie, een eetgelegenheid, het Ministerie van Sociale Zaken en een aanmaning van een servicecentrum voor auteurs – en naburige rechten.

De gemeente betreurt de gang van zaken en hoopt dat de burger zo netjes is de post alsnog bij de gemeente af te leveren. Inmiddels hebben de afzenders bericht gekregen van de gemeente.