ALBLASSERDAM – Korfbalvereniging Kinderdijk uit Alblasserdam houdt elke maand een actie om geld in te zamelen voor de nieuw te bouwen sporthal op het terrein van CKC aan de Groen van Prinstererstraat. Vrijdag 27 januari is er een tweedehandskledingbeurs in de kantine van Sportpark Molenzicht. Tijdens die dag worden er ondermeer kleding, sierraden, schoenen en tassen verkocht. De kantine is open van 15.30 uur tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Op 10 februari wordt er, voor hetzelfde doel, een veiling in Landvast georganiseerd. Hierbij zijn onder meer verkrijgbaar: Een etentje met burgemeester Blase, een rondvlucht boven Nederland, business Seats voor de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht en een etentje voor twee personen. De zaal is de 10e open vanaf 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. Ook hier is de toegang gratis. Pinnen is mogelijk. Meer informatie over de te veilen producten is te vinden op www.ckc-kinderdijkveiling.nl.

Eind maart wordt er een workshop Paasstukjes maken, gegeven. De afgelopen maanden deed CKC ook al mee aan acties. Zo deden de clubleden in september mee aan de Rabo Clubkasrun, in oktober aan de landelijke Grote Club actie en in november ging de boterletteractie van start.