ALBLASSERDAM – Deze website bestaat vandaag twee jaar. Maandag 18 januari 2010 werd het eerste artikel op Alblasserdamsnieuws.nl geplaatst. Nu, precies twee jaar later, zijn daar 2.777 artikelen bijgekomen. Deze artikelen, die miljoenen(!) keren zijn gelezen, werden in twee jaar tijd meer dan 29.000 keer voorzien van acceptabel lezerscommentaar. Wethouder Sjoerd Veerman van Alblasserdam ‘ontdekte’ de site snel en was de eerste persoon die een reactie achterliet.

Iedereen dank voor de (dagelijkse) bezoeken. Ook de adverteerders wil ik bedanken voor het gegeven vertrouwen. Ik hoop jullie nog lang van nieuws uit Alblasserdam en de omgeving daarvan, op de hoogte te kunnen houden, want het bevalt tot nu toe erg goed.

Hartelijke groet,

Peter Stam

Ps. ik kan alvast verklappen dat de site deze maand hoogstwaarschijnlijk opnieuw door een recordaantal bezoekers bekeken gaat worden. De teller staat nu al op 144.137 bezoeken en 612.997 paginaweergaves.

En nog even iets, zullen we er met z’n allen er voor gaan zorgen dat de commentaren wat netter en beter onderbouwd worden? Daar zouden jullie mij erg blij mee maken. 🙂