ALBLASSERDAM – Een kind is nooit te jong om in aanraking te komen met boeken. Dat vindt de Bibliotheek A tot Z. Daarom worden van 18 t/m 28 januari de Nationale Voorleesdagen georganiseerd. In deze periode besteedt de bibliotheek extra aandacht aan het bevorderen van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, voor kinderen maar ook voor volwassenen.

Centraal staat het Prentenboek van het Jaar, Mama Kwijt van Chris Haugton. Verder heeft de bibliotheek ook een verrassing in petto voor de jongste bezoekers die zich inschrijven als lid. Kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis ingeschreven worden en ontvangen bij inschrijving een exclusief een exclusief Mama Kwijt vingerpopje cadeau.

Voorleesmiddagen in alle vestingen
Op woensdag 18 en 25 januari wordt er van 14.30 – 15.00 uur in alle bibliotheekvestigingen, dus ook in de Alblasserdamse vestiging aan de Ieplaan, voorgelezen uit boeken die in de Prentenboeken Top 10 staan. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar, Mama Kwijt van Chris Haugton. Entree is gratis.

Deel dit bericht via...