ALBLASSERDAM – Rijkswaterstaat voert in de nachten van maandag 9 januari 21.00 uur tot en met vrijdag 27 januari 05.00 uur werkzaamheden uit aan de A15  in de Noordtunnel. In deze periode is de Noordtunnel meestal in één rijrichting en soms in beide rijrichtingen afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat vervangt een gedeelte van de ventilatoren en brengt nieuwe ventilatoren aan. Voor de ingangsventilatoren wordt aan beide zijden een portaal gebouwd.
Omleidingen
– Verkeer vanuit Rotterdam richting Gorinchem wordt omgeleid via de N915 (afrit 21) en de Brug over de Noord te Alblasserdam.
– Verkeer vanuit Gorinchem richting Rotterdam wordt omgeleid via de N915 (afrit 22) en de Brug over de Noord te Alblasserdam.
Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Aansluitend op de werkzaamheden in de Noordtunnel voert Rijkswaterstaat van vrijdag 27 januari tot en met vrijdag 30 maart renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de Brug over de Noord. Nadere berichtgeving hierover volgt.