ALBLASSERDAM – In de kerstvakentie hebben er weer A-Kidz activiteiten plaatsgevonden in het Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. Op 29 december en 6 januari zijn er in de sportieve activiteiten georganiseerd in de sporthal en het zwembad. Vooral 6 januari is erg druk bezocht door wel 158 kinderen. Het thema Oud-Hollandse Spelen was een groot succes. Er waren diverse Oud-Hollandse spelletjes te doen, zoals hoefijzer werpen, blikgooien en een bibberspiraal. Maar er waren ook verschillende sportieve activiteiten waaronder een springkussen, een voetbalkooi, een hockeyveld en een apekooiparcours.

Maar ook sporten als badminton, tafeltennis en korfbal konden door de kinderen beoefend worden. In het zwembad waren er grote opblaasobjecten waar mee gespeeld kon worden. Tussen het spelen door kregen de kinderen wat drinken en snoep. Al met al was A-Kidz in de kerstvakantie een groot succes. De volgende A-Kidz is in de voorjaarsvakantie.