ALBLASSERDAM – De kerstboomverbranding die woensdagavond 4 januari zou plaatsvinden op een weiland langs het Buitenpad in Alblasserdam gaat niet door. Het weer is met name vanwege de harde wind, te ongunstig en het weiland te drassig om het vreugdevuur te ontsteken. De bomen zullen daarom versnipperd worden. Alblasserdammers kunnen de kerstbomen nog wel gewoon inleveren. Dit kan woensdag tussen 13.15 en 17.00 uur bij het Buitenpad ter hoogte van de kruising Waterpeper/Zwenkgras. Voor elke ingeleverde boom geldt een vergoeding van vijftig eurocent.

Deze vergoeding is uitsluitend voor particulieren en niet voor bedrijven. Alleen kale bomen, zonder pot of net worden geaccepteerd. Mensen met vragen over de inleveractie of de kerstbomenverbranding kunnen contact opnemen met mevrouw A. van Dam van Team Groenonderhoud via het telefoonnummer 0612130611.