ALBLASSERDAM – Roan van den Berg (8) uit Papendrecht heeft vrijdagmiddag 23 december samen met voorzitter Arie Valk van Stichting Cultureel Centrum Alblasserdam en Astrid van Ommen de nieuwe website van Landvast geactiveerd. Roan kreeg deze eer omdat hij dit jaar de 70.000e persoon was, die zijn bioscoopkaartje via internet bestelde. Het activeren van de nieuwe site gebeurde via een groot touchscreen in de hal van het centrum aan de Haven.

In het totaal gingen dit jaar bijna 100.000 mensen naar de bioscoop. Dat is een absoluut record in de geschiedenis van cultureel Alblasserdam. Ongeveer twee derde van de bezoekers bestelde de kaartjes via internet. Met de nieuwe website is het nog makkelijker om te reserveren. Gehoopt wordt dat met deze site ook de andere bezoekers via internet gaan bestellen.