ALBLASSERDAM – De Stichting Voedselbank Alblasserdam is erg geïnteresseerd in kerstpakketten die over zijn. “De kerstdagen staan weer voor de deur. Tussen alle gezelligheid door gaan onze gedachten ook uit naar de Alblasserdammers die het niet zo breed hebben. Wij proberen ook in deze dagen iets extra’s voor hen te doen en we hebben uw hulp daarbij nodig,” schrijft Wim van Asperen.

Hij vervolgt: “Heeft u nog één of misschien zelfs meerdere kerstpakketten over, of  weet u of er op uw werk nog kerstpakketten over zijn, dan zijn wij daar erg in geïnteresseerd en ontvangen ze graag.”

Mensen die hun pakket willen afstaan, kunnen op woensdag 28 december tussen 15.00 uur en 18.00 uur terecht bij de Scheepmakerstraat 2 (de oude brandweer garage) en bij de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Mensen die wel spullen hebben, maar geen gelegenheid hebben om langs te brengen, kunnen contact opnemen via het e-mailadres [email protected].