ALBLASSERDAM – In de Ichthuskerk en op het Scheldeplein worden zaterdag 24 december allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er van 10.00 tot 12.00 uur een kinderprogramma in de kerk, waarbij een leuk knutselwerk gemaakt kan worden. Alle basisschoolkinderen zijn welkom. Na het middaguur staat een kraam op het Scheldeplein waar tot 14.00 uur mensen elkaar onder het genot van een kopje koffie, chocomelk of erwtensoep kunnen spreken.

’s Avonds wordt er vanaf 18.45 uur een lampionnenoptocht gehouden. Kinderen kunnen zich rond die tijd verzamelen bij de kerk. De tocht begint oom 19.00 uur. De kids mogen met een eigen lampion lopen, maar kunnen die ook voor 1,50 euro kopen bij de kerk. (beperkt aantal te koop).

Als afsluiting is er een Sing-Inn met bekende kerstliederen. Dit zal begeleid worden door muzikanten van Soli Deo Gloria. De organisatie hoopt op goed weer, zodat er net als voorgaande jaren, buiten bij de vuurtonnen gezongen kan worden. Iedereen is de 24e van harte welkom.