REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren uit de regio.

Vermist:

06-dec-2011 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT mengsel cypers grijs met vlagen rood,geen chip,luistert naar naam,voorzichtig tov. vreemden,wit:snoet/neus/kin/befje/voetjes voot/pootjes achter/snorharen halsband zwart Rakker ongeveer 8 jr Vermist: Prinses Beatrixstraat Hardinxveld-Giessendam 724092

Gevonden:
11-dec-2011 – Knaagdier/Haasachtige KONIJN GRIJS donker anthraciet grijs,bij mond wit vlekje,M/V ?,chip?,lief,vriendelijk ? volwassen jr Gevonden: Fop Smitstraat Alblasserdam 724226

05-dec-2011 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT wit:klein wittig snoetje/snorharen,rest=cypers grijs,achterkant achterpoten erg donker/zwart,slank,LouterbloemenNr: 4858,geen chip/halsbandje. ? volwassen jr Gevonden: P.C. Hooftstraat eo. Papendrecht 723495

02-dec-2011 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ROOD lieve aanhankelijke rode kater,chip?,geen halsbandje. ? volwassen jr Gevonden: Bergstoep Streefkerk 724256