ALBLASSERDAM – Het jongerenwerk Alblasserdam heeft een ‘groot probleem’. Er zijn namelijk nog zeven mensen nodig om het Oud en Nieuw feest in sportcentrum Blokweer in goede banen te leiden. Zij worden onder meer ingezet in de garderobe. Zonder hen kan het feest niet doorgaan. Jongerenwerker Noel vertelt: “Al onze contacten, jong en oud hebben we benaderd. Men wil zelf feesten of thuis bij familie zijn. Ook vinden veel vrijwilligers, die al jaren helpen, dat nu anderen aan de beurt zijn. Ik wil dus een noodoproep doen aan Alblasserdammers, zodat het feest toch door kan gaan.”

“Ben je 18 jaar of ouder, ben je beschikbaar tussen 00.00-05.00  uur in de nacht van Oud op Nieuw?  Neem dan contact met ons op. Je krijgt een vergoeding,” aldus Noel. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Jongerenwerk Jeugd-Punt Alblasserdam : Noel El Akchaoui 06-15962206, e-mail: [email protected]

Het feest wordt jaarlijks door zo’n 750 mensen bezocht.