ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen hebben woensdagmiddag 30 november een spannende dag beleefd. Zij moesten namelijk diplomazwemmen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Met veel plezier lieten de kinderen zien wat ze allemaal de afgelopen tijd (bij)geleerd hadden. Het was volgens de afgevaardigde van het Nederlands Platform Zwembaden van een dusdanig hoog niveau dat de diploma’s dubbel en dwars verdiend zijn. Ook Zwarte Piet was maar wat blij dat al deze kinderen kunnen zwemmen want hulppieten die goed kunnen zwemmen op de boot van Sinterklaas zijn natuurlijk van harte welkom.

 Voor diploma A zijn geslaagd:
Aniek Provily,Anneloes Bakker,Annerie Groeneveldt,Bibi Versluis,Bram Zoutewelle,Carlijn de Bie,Casper Stuij,Claudia Verhey,Daniëlle de Bes,Danisha Kruithof,Danlee Dubbeldam,Elena de Ruiter,Esmeralda Bot,Finet Holleman,Geert Hooijmeijer,Gosse Rodenboog,Hanno van Dussen,Isa Versluijs,Jan Albert Wisse Groen,Janniene Gortzak,Job Vermeer,Jonathan Hak,Jonathan Kappen,Kees de Rooij,Kim van Muijlwijk,Koray Altunbas,Lars Nugeren,Lieke Kamminga,Marileen Nieuwenhuis,Mark Levin,Marrieke Hak,Merlijn Mulder,Nienke de Jong,Nika Postma,Noah Smeijer,Pieter Evert Arie Groen,Romeo Roodveldt,Roos Breedveld,Ruben Dekkers,Sharon de Jong,Sharon de Groot,Sinem Mouminoglou,Tess de Witte,Tjarro Wijninga,Anoek van der Waal,Géanne Krijgsman,Isabel Steegman,Lars Rozendaal,Laureen Pullen,Mark Semenov,Mirle Vonk,Mirthe de Leeuw,Nisanur Yegenaga,Quinty van Wingerden,Yael van Dam.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Aletta Brockkus,Allegra den Hartog,Amy Toom,Amy van der Burgh, Anouk van Vliet,Céline Kusters,Doris Struis,Elise Molenaar,Jacqueline Hooft,Jochem van Vliet,Jonathan den Hoed,Jurre Bongers,Mariska Deelen,Max Vogel,Pjotr Struijs,Romy de Waard,Rosanne de Groot,Suzanne Brunenberg,Corstiaan Heuvelman,Gerwin Stok,Imane Chtatou,Jelmer Bestman,Jorinde Schuurink,Nanna de Jong, Patrick Buitendijk,Sienna van Vliet,Yentl Roodnat, Zoë Hol.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Indra Morillas Gonzales,Isa Pons,John-Pieter Twigt,Lars Sturrus,Leendert Bakker,Maarten Sinke,Margareth van Noord,Mark Karreman,Senna Moerman,Soobhan Alikhani,Stefan Donk,Tiamo Nikita Peeters,Yannick Parel.

Ook namens het zwembadpersoneel van harte gefeliciteerd met dit schitterende resultaat. Foto: Blokweer