ALBLASSERDAM – Het gaat goed met de 37-jarige zwangere vrouw uit Alblasserdam die dinsdag 22 november door de brandweer uit haar auto geknipt moest worden na een ongeval in de Noordtunnel op de A15 bij Alblasserdam. Ook haar ongeboren kind van bijna zeventien weken heeft de crash overleefd en maakt het goed. Dat meldt de politie. Het ongeval werd veroorzaakt door een bestelbusje dat tegen de personenauto aan reed. De 31-jarige bestuurder van de auto kreeg zijn wagen niet meer onder controle en botste eerste links tegen de tunnelwand en kwam twee banen verder tot stilstand tegen de rechter tunnelwand. De zwangere bijrijdster moest via een plank uit de auto gehaald worden.

De veroorzaker reed na het ongeval door, maar meldde zich later op de dag op het politiebureau, waar hij werd aangehouden. Na verhoor is deze 37-jarige man uit Zwijndrecht heengezonden. Zijn busje werd in beslag genomen.