ALBLASSERDAM – Op 26 november 2011 organiseert Ladies’Circle 35 Alblasserwaard voor de tweede maal een winterfair. Deze fair zal plaatsvinden op het buitenterrein van dierenkliniek “de Waard,” ingang aan de Vondellaan/Potgieterstraat 2 in Alblasserdam, van 10.00 uur tot 19.00 uur. Het aanbod op de fair zal zeer divers zijn; er is een groot aanbod kramen, er zijn kinderworkshops en heerlijkheden van het seizoen. Om 16.00u zal burgemeester Bert Blase van Alblasserdam de trekking van de loterij verzorgen.

Er zijn nog enkele loten verkrijgbaar, voor informatie over de loterij kunt u terecht op de website: www.lc35.ladiescircle.nl of via het twitteraccount @ladiescircle35.

Walking on a Dream
Dit keer ondersteunt Ladies’Circle 35 Alblasserwaard met de winterfair de stichting “Walking on a dream.” Deze stichting is opgericht door Bianca Baijens, uit Alblasserdam. Bianca Baijens is op jonge leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Het doel van haar stichting is om voldoende geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een Hyperthermie scan voor de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam. Met deze scan kan de behandeling en opsporing van deze ziekte verbeterd worden.

De dames van Ladies’Circle 35 nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op de winterfair om de gezelligheid te proeven maar ook om dit mooie doel te steunen.

Serviceclub
De Ladies’Circle is een serviceclub voor dames in de leeftijd tot 45, allen woonachtig en/of werkzaam in de Alblasserwaard. Ladies’Circle 35 Alblasserwaard is een onderdeel van Ladies’Circle Nederland. Iedere circle zet zich op verschillende manieren in voor een of meerdere goede doelen. Voor informatie over Ladies’Circle 35 Alblasserwaard kunt u ook terecht op bovengenoemde website.