ALBLASSERDAM – Sinterklaas komt op woensdag 23 november en zaterdag 3 december naar Landvast. In en rondom het centrum bij de Haven vinden die dagen bloedstollende avonturen plaats en zal er een reporter verslag doen van de intocht. Tijdens de intocht zal de pakjesboot in brand vliegen en de chocoladeletters smelten. De brandweer assisteert het pietenteam met het bluswerk. Of alles goed komt is maar de vraag.

De burgemeester van Alblasserdam, Bert Blase, zal Sinterklaas uiteindelijk persoonlijk verwelkomen in Alblasserdam. De beelden, met veel Alblasserdamse kenmerken, worden in korte shots aan de kinderen getoond. Tussendoor vermaken zij zich met de andere programma onderdelen. De overige programma onderdelen zijn een spannende kindergoochelshow van MR Vanish. Ook zullen de kleintjes liedjes zingen met professionele zangpieten. Daarnaast kunnen zij hun kinderhelden in het echt ontmoeten want ook Dora en Bob de Bouwer zijn aanwezig. Diverse Disneyfiguren zullen rondlopen om met de kleintjes op de foto te gaan.

Het Grote Sinterklaasfeest is een initiatief van JustJess en Vanish Entertainment. Het feest speelt zich af in Cultureel centrum Landvast op 23 november en 3 december van 14:00 tot 16:00. Per dag kunnen maximaal 400 kinderen meegenieten van het avontuur. Kaartjes zijn in de voorverkoop bij McDonald’s Alblasserdam, Primera Alblasserdam, Primera Nieuw-Lekkerland, Landvast en bij de organiserende ondernemers. Kosten van de entreekaartjes zijn € 10,00.

Op de foto is te zien hoe de organisatoren Jessica Gulden en Ben van Loon samen met burgemeester Bert Blase een uitnodigingsbrief schrijven naar sinterklaas.

Deel dit bericht via...