NIEUW-LEKKERLAND – De afgelopen maanden is er in de studio hard gewerkt aan de nieuwe CD van Christian Verwoerd. Zijn nieuwe plaat is deze week uitgekomen en wordt op zaterdagavond 26 november gepresenteerd in Nieuw-Lekkerland. In 2009 heeft Christian zijn eerste gospelalbum met eigen liedjes uitgegeven en sindsdien verzorgt hij samen met praiseband Ahava verschillende optredens in het land. In juni dit jaar werd begonnen met de opnames van een nieuwe CD. Het is een groot project geworden.

Elf nieuwe Nederlandstalige liedjes werden uitgebreid gearrangeerd en opgenomen in de studio van Room Service Music. De producers van Room Service Music hebben echt een oog voor detail en zij hebben daardoor een grote bijdrage geleverd aan de kwaliteit van de nummers.
Het album, dat de titel draagt: ‘In aanbidding voor de Koning’, bevat vernieuwende praise- en worshipsongs. De liedjes gaan over het evangelie van verlossing, maar ook over Jezus als de komende Koning. Nummers als ‘Kom, laten we gaan’ en ‘Perspectief’ gaan over de verwachting die de Bijbel geeft aan gelovigen. De CD is muzikaal erg gevarieerd. De rustige pianonummers wisselen de stevigere nummers af en hier en daar is een akoestische, oosterse sound terug te horen in de muziek.

Op 26 november wordt ‘In aa¬nbidding voor de Koning’ gepresenteerd voor het publiek. De cd is deze avond uiteraard te koop. Tijdens het concert, waarbij de voltallige band meespeelt, worden ook andere nummers gespeeld uit het brede repertoire van Ahava. De band zingt bekende Nederlandstalige praise liederen, maar er komen deze avond ook nieuwe Engelstalige en Israëlische nummers voorbij.

De locatie is de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie over het presentatieconcert of de nieuwe cd kan je een kijkje nemen op www.christianverwoerd.nl of www.ahavamusic.nl. Op de eerstgenoemde site is ook een voorproefje te horen. Iedereen is van harte welkom.

Deel dit bericht via...