ALBLASSERDAM – De Jeugdgemeenteraad van Alblasserdam organiseert op vrijdagavond 25 november in de Abdij de Talent Night Alblasserdam 2011. Tijdens de talentenjacht krijgen jongeren de mogelijkheid om als zanger of met een bandje op te treden. Een vakkundige jury beoordeelt vervolgens de optredens. De winnaar ontvangt een waardebon. De jacht begint om 20.00 uur en de entree kost 2.50 euro. Iedereen is welkom.

Het evenement wordt dit jaar voor de derde keer op rij georganiseerd. De voorgaande jaren was de Talent Night een groot succes en trok het veel bezoekers. Vorig jaar was een recordjaar met ruim driehonderd jongeren. De Jeugdgemeenteraad (JGR) hoopt dat aantal dit jaar te overtreffen.  Voorzitter van de JGR is Arnold van Heusden. Samen met een aantal andere leden van de jeugdraad is hij dit jaar actief betrokken bij de organisatie van de Talentnight. Na de wedstrijd begint de afterparty met DJ’s Sven en Daan van Effectiv.

Het is nog mogelijk om aan te melden voor de Talent Night door voor 18 november een mail te sturen naar [email protected]. De Abdij is overigens te vinden aan de Dam in Alblasserdam.