KINDERDIJK – Voorzitter Jia Qinglin van China’s Politieke Raadgevende Conferentie van het Volk heeft zaterdagochtend 29 oktober een bezoek gebracht aan de molens van Kinderdijk. De nummer vier op de politieke ranglijst van China werd begeleid door tien motoren van het KLPD en door de Dienst van het Koninklijk Huis. Verder waren een tweetal ambassadeurs en een touringcar vol fans aanwezig bij het bezoek. Jia Qinglin vertrekt 30 oktober weer naar zijn eigen land.

Zaterdag 1 oktober werd Kinderdijk ook al bezocht door een belangrijke gast. Toen bracht minister-president Nguyen Tan Dung van Vietnam een bezoek aan Nederland en aan de molens. (zie foto). Ook toen was er veel beveiliging op de been. De foto is gemaakt door Richard van Loenen.

Heeft u foto’s van het bezoek van Jia Qinglin aan de molens? Stuur deze dan in naar info@alblasserdamsnieuws.nl.