ALBLASSERDAM – In het onderzoek naar de brand van twee houten schuurtjes is de politie op zoek naar een jongen die met een hond liep in de buurt van de brand. Op maandagavond 17 oktober 2011 stonden twee kleine schuurtjes in brand op een volkstuinencomplex dat zit in het park Huis te Kinderdijk langs de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. In de huisjes zaten allerlei tuingereedschappen en ander materiaal. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen in verband met de toevoer van water. Mogelijk heeft de jongen meer informatie en kan hij dat doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Andere getuigen die meer weten van de brand kunnen natuurlijk ook de politie bellen. Een signalement van de jongen is nog niet bekend. Politiewoordvoerder Wim Erkelens vertelt: “Het is echt te druk om dat na te vragen, dus je zult het met het bericht moeten doen.”