ALBLASSERDAM – In de herfstvakantie hebben er weer A-Kidz activiteiten plaatsgevonden in het Sportcentrum Blokweer. Op 18 en 20 oktober zijn er in de ochtenden sportieve activiteiten georganiseerd in de sporthal. Deze zijn erg goed bezocht, op donderdag 18 oktober hebben 135 kinderen deelgenomen aan de activiteiten.

Het thema Survival was een groot succes. Er was een survivalparcours, waarbij kinderen via een ladder en touw op de tribune klommen om vervolgens weer naar beneden te springen op de grote mat. En over touw gesproken, de kinderen hebben flink wat heen en weer geslingerd aan de touwen. Ook was er weer een springkussen en konden er verschillende sporten worden beoefend, zoals hockey, badminton, korfbal en tafeltennis. In de voetbalhoek lieten vooral de jongens hun voetbalkunsten zien.

Ook de animo voor de zwemdisco van vrijdag 21 oktober was groot. Er waren 30 kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en meer dan 120 kinderen ouder dan 7 jaar. Tijdens deze avond was er een dj die leuke muziek draaide en waren er in het zwembad verschillende speelmaterialen. De volgende A-Kidz is in de kerstvakantie.