ALBLASSERDAM – De nieuwe stichting Stichting Welzijn Alblasserdam, voortgekomen uit de SWOA, ROWA en BSR gaat van start met een eerste serie van drie thema-uurtjes op maandagmorgen. De presentatie is in handen van Alex van Turenhout. Als het een succes blijkt volgen meerdere maandagmorgensessies. De themaochtenden worden gehouden op maandag 7 november 2011, 12 december 2011 en 2 januari 2012. De aanvangstijd is steeds 10.00 uur.

U wordt welkom geheten vanaf 09.30 uur met gratis koffie in de Grote Zaal van de Alblashof te  Alblasserdam. De presentatie bestaat steeds uit een half uur theoretisch, waarbij uitleg wordt gegeven via een groot projectiescherm, en waarna, aan de hand van praktijkvoorbeelden, u zelf aan de slag kunt. Het is niet noodzakelijk om zelf uw laptop mee te nemen, aangezien er computers voldoende aanwezig zijn. Deelname is gratis.

De eerste drie thema’s zien er als volgt uit:

maandag 11 november 2011 van 10 uur tot 11 uur

Meer weten over het gebruik van Google: Google is wellicht de meest bekende zoekmachine op het internet.

maandag 12 december 2011 van 10 tot 11 uur

Maak kennis met “I-Google”, je eigen startpagina samenstellen met je voorkeuren.

maandag 2 januari 2012 van 10 tot 11 uur

Alles wat u moet weten over Marktplaats.nl. Bijvoorbeeld: je eigen foto’s er op zetten en zelf een advertentie plaatsen.