ALBLASSERDAM – Vrijdag 21 oktober reikt Woonkracht10 om 14.00 uur op de vestiging Alblasserdam de prijzen uit aan de twee winnaars van de prijsvragen tijdens het Havenfestival en de seniorendag in Alblasserdam. De twee wisten op een paar huizen na, het goede antwoord te geven.

Op 17 september nam Woonkracht10 deel aan de Havendagen in Alblasserdam. Om de bezoekers te verrassen én om te kijken of ze hun woningcorporatie goed kennen, werd de proef op de som genomen met een prijsvraag. De vraag luidde: hoeveel woningen heeft Woonkracht10 in Alblasserdam? De uitslag was opvallend. Het laagste aantal werd geschat op tien en het hoogste aantal op 129.000 woningen. Wetenswaardigheid: Alblasserdam heeft ruim 19.000 inwoners. Het juiste aantal is 2.631 woningen. Mevrouw P.J. de Ruiter-Lolkus heeft het aantal van 2.653 woningen opgegeven en daarmee een theepakket van de Wereldwinkel gewonnen.

Aantal seniorenwoningen
Op vrijdag 30 september vond de seniorenmarkt plaats in het Makado winkelcentrum in Alblasserdam. Woonkracht10 was ook daar aanwezig met een informatiestand en een prijsvraag. In het kader van seniorendag hebben werd dit keer gevraagd naar het aantal seniorenwoningen van Woonkracht10 in Alblasserdam. Het antwoord was hier 794. Mevrouw Barendrecht gaf 800 seniorenwoningen op wint daarmee een koffiepakket van de Wereldwinkel. Dat komt ook nog eens goed uit, want mevrouw Barendrecht is op de dag van de prijsuitreiking jarig.