ALBLASSERDAM – Twee fietsers zijn woensdagavond 19 oktober rond 23.30 uur frontaal op elkaar gereden.  Dat gebeurde tijdens een regenbui op woensdagavond 19 oktober 2011 op het fietspad langs de Edisonweg in Alblasserdam tussen de Grote Beer en de Van Wenaeweg. Een van de fietsers, een 17-jarige jongen uit Papendrecht raakte gewond. De andere fietser was een 28-jarige man uit Alblasserdam. Hij reed op het verkeerde fietspad. Eigenlijk had de man op het fietspad aan de overkant moeten fietsen. De 17-jarige raakte korte tijd buiten bewustzijn na de klap. Een ambulance bracht hem voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk een zware hersenschudding en de rechterkant van zijn gezicht was gezwollen. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen naar het bureau. (zie foto). Foto’s en tekst: Peter Stam.